LOADING....!!!!!
Logo KSE
more
Recruitment Bonus
Více close

Třídíme odpady

V Kayaku nám není problematika odpadů lhostejná. Snažíme se odpad maximálně třídit, k čemuž vybízíme i naše zaměstnance.  

Odpad vyprodukovaný v naší firmě se snažíme třídit maximálně možným způsobem. Odpad vzniklý v administrativě, tzv. odpad z nevýrobní činnosti, je oddělen od odpadu z výrobní činnosti, který vzniká nejen ve výrobě, ale také v ostatních výrobních procesech, jako jsou balení, nákup, sklady, atd. 

Nově budeme od dubna oddělovat také BIO odpad. Ve všech našich lokacích jsou v současné době umísťovány koše a kompostéry na BIO odpad. BIO odpad je odpad rostlinného původu, který je biologicky rozložitelný a tudíž kompostovatelný. Vzniklý kompost použijeme jako hnojivo pro travnaté plochy v areálu naší firmy. 

Podrobný popis k třídění odpadů je vždy uveden v řádu shromaždiště, který je umístěn na shromaždišti odpadů. S novými pravidly třídění budou zaměstnanci seznámeni na výrobních poradách. Stručné informace budou umístěny i na nástěnkách Oddělení bezpečnosti. 

Třiďme odpad! Odpady mohou být novými zdroji v celém procesu výroby. Využitím odpadu zároveň snižujeme naši uhlíkovou stopu.  


Following posts

 Help and support
Help and support
October 11th, 2023

On Friday, October 13, the importance of prevention in the fight against cancer will be reminded

Read more
 Life at KSE
Life at KSE
May 16th, 2019

E employees participate in the Czech Anti-cancer day international event.

Read more
 Life at KSE
Life at KSE
June 23rd, 2021

We help with movement - our employees can raise up to CZK 50,000 for a charity.

Read more
 Life at KSE
Life at KSE
July 14th, 2023

  Our company is closed from 17 to 30 July 2023 due to the company holiday  

Read more